Yes! gevalideerd voor het register leraar! Workshops voor feestprijzen!!

Annemoon BransIn de dagelijkse praktijk van het passend onderwijs valt het niet altijd mee: zo’n leerling met autisme. Veel docenten weten er geen raad mee, al zouden ze best willen. Ze zijn onbekend met de onmogelijkheden, maar vooral ook met de mogelijkheden van hun leerlingen met autisme.

Ik merkte dat het heel verhelderend werkt als ik docenten eens uitleg waaróm die leerling je niet aankijkt, waaróm hij zich afzondert en hoe de leerlingen met autisme ernaar snakken gewoon mee te mogen doen, gezien te worden, positief benaderd te worden.

In de workshop “Introductie autisme op school” geef ik heel veel voorbeeldeIMG_1243n uit de dagelijkse praktijk met mijn eigen en andermans kinderen. Zelf al heel lang leraar weet ik wat er van de leerlingen verwacht wordt en wat docenten nodig hebben om hun werk goed te doen. Ik geef een referentiekader, een mindset om naar de leerling met autisme te kijken. Dat kost je als docent niks, geen tijd en geen geld. Daarnaast geef ik veel praktische tips en handvatten voor kleine aanpassingen in de lespraktijk die een wereld van verschil maken.

IMG_1245

 

In de workshop
Autisme Belevings circuit, ABC, ervaar je zelf hoe het is om met autisme door
het leven te gaan. Het maakt je bewust van de kwetsbaarheid, de sterke en zwakke kanten van je leerlingen. En je leert dat humor een onmisbaar instrument is bij de begeleiding van de leerlingen met autisme.

 

Nu: beide workshops gevalideerd voor 2 RU (registeruren) in het register leraar! Daarom zijn ze tot 15 oktober 2017 te boeken voor een sterk gereduceerde feestprijs.

 

2117958293-890x395_c2117958293-890x395_c2117958293-890x395_c2117958293-890x395_c

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s